« Takaisin

GeneO+

ODOTETTAVISSA
KAUNIS IHO


GeneO+ on
UUDENLAINEN HOITOKOKONAISUUS, johon on helppo ihastua!

Geneo+ hyödyntää tuloksellisesti kahta eri ihonhoitoteknologiaa, joita voidaan toteuttaa joko samalla hoitokerralla tai omina erillisinä hoitoinaan.

OXYGENEO+™ -KASVOHOITO
Hoitoon sisältyy OxyGeneO+™ -teknologian kuorinta, hapetus ja aineiden imeytys sekä kasvonaamio. Ihosta tulee heleämpi, kirkkaampi ja kosteampi.

TRIPOLLAR™ -RFHOITO
Hoito sopii veltostuneen ihon tehokkaaseen kiinteyttämiseen ja kasvonpiirteiden ryhdistämiseen. Välittömänä vaikutuksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho napakoituu. Sarjahoidoilla saadaan fibroblast -solujen toiminta aktivoitumaan, jolloin kollageenin muodostus lisääntyy ja iho kiinteytyy. Hoito parantaa myös ihon pintaverenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Tutustumistarjous:
🌟OxyGeneo hoito 110€
🌟Rf hoito 110€
🌟🌟Yhdistelmänä 139€
+ Lisähinta kaula, dekoltee tai kämmenselät 29€

LISÄTIETOA:

Uusi antiage hoito🌟
TriPollar OxyGeneo+ hoito🌟

Tällä innovatiivisella hoitokokonaisuudella parannetaan ihon hapensaantia, aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä kiinteytetään ihoa.

Mitä ihoalueita voidaan hoitaa?

Hoitoa voidaan tehdä kasvoille, kaulalle ja rintakehälle.

Kenelle hoitoa voi suositella?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Iho yleisen kunnon parantamisen lisäksi OxyGeneo+ auttaa erilaisissa iho-ongelmissa. Hoidosta hyötyy kuiva iho, epäpuhdas iho, väriltään tai pinnaltaan epätasainen iho, harmaa, veltto ja aineenvaihdunnaltaan huonosti toimiva iho.

Millaisia tuloksia hoidolta voi odottaa?

Iho on välittömästi kirkkaampi, kimmoisampi ja tasaisempi. Hoitovaikutus kestää pari päivää, joten se sopii erinomaisesti vaikka ennen juhlia. Sarjahoidolla saadaan pidempiaikaisia hoitotuloksia.

Millainen on sopiva hoitosarja?

Hoitoa suositellaan kirkastavana ja heleyttävänä hoitona noin 3 kerran sarjana ja niille, jotka haluavat enemmän tasoittamista ja kiinteyttä, suositellaan noin 6 kerran sarjaa.

Mitä hoidossa tehdään?

Ensin iho puhdistetaan meikistä ja rasvasta. Sitten tehdään OxyGeneo-happikuorinta valitulla hoitogeelillä ja imeytetään aktiiviaineet ihoon. Tämän jälkeen voidaan jatkaa radiofrekvenssikäsittelyllä. Hoitohetken päätteeksi asiakas saa nauttia kosteuttavasta kasvonaamiosta ja niska-hartiaseudun hieronnasta.

Miltä hoito tuntuu?

Kuorintavaiheessa ihoa saattaa nipistellä ja paikoin vähän kuumottaakin. Radiofrekvenssi lämmittää ihoa paikoin voimakkaasti, joten kuumotusta ja punotusta saattaa olla nähtävissä iholla hoidon jälkeen. Tuntemukset ovat aina yksilöllisiä, mutta hoitohetki koetaan kuitenkin yleensä ihan miellyttäväksi.

Miltä iho tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen iho on yleensä raikkaan ja kuulaan näköinen, mutta voimakkaammin reagoiva iho saattaa punoittaa hetken aikaa. Tämä menee usein jo saman päivän aikana ohi. Joskus iho saattaa kuitenkin reagoida parikin päivää. Herkkäihoisen kannattaa huomioida tämä, eli silloin hoidon ja tärkeän juhlan tai tilaisuuden välille kannattaa varata aikaa.

Voiko OxyGeneo+ -hoitoa yhdistää muihin hoitoihin?

OxyGeneo-happikuorintaa voidaan yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon kirkastavaksi tehohoidoksi. Radiofrekvenssihoito voidaan yhdistää kiinteyttäväksi käsittelyksi ihon ikämuutoksia hoitaviin kasvohoitoihin tai vaikkapa ihon timanttihiontaan.

Sopiiko hoito kaikille?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta kaikkein herkimmän ihon kannattaa varautua edellä mainittuihin reaktioihin. Hoidettavan ihon pitää olla ehjä ja terve. Hoitoa ei tehdä esimerkiksi aktiivisen herpeksen, ruusufinnin, psoriasiksen, aknen tai muun ihotulehduksen aikana. Hoitoa ei tehdä raskaana oleville tai imettäville äideille. Mainitse varauksen yhteydessä, jos sinulla on jokin vakava sairaus, niin laitehoidon sopivuus voidaan varmistaa.

www.oxygeneo.com

Hinta:139.00 €