Unelma Spa:n tarjoaa tuloksellista kauneudenhoitoa rentouttavassa Spa-hoitolassa Tampereen keskustassa

Life is beautiful:)

Maarit Salomaa
SKY-kosmetologi
Stylisti
info@unelmaspa.com / 040 5522 800


Koulutukseltani olen stylisti ja kosmetologi. Minulle on tärkeää tarjota tuloksellista sekä elämyksellistä hyvää oloa asiakkailleni. Kauneus, hyvinvointi sekä asiakkaiden tyytyväisyys kannustavat minua työssäni. Minulle on inspiroivaa löytää asiakkaistani kauneus ja persoonallinen tyyli, sekä toisaalta tarjota rarkaisuja ihonhoidon sekä spa-hoitojen parissa. Osaamisalueeni ovat kosmeettiset hoidot, Spa-vartalohoidot, meikkaukset, meikkikurssit, kampaukset, stailaukset, kuvaukset, rusketukset ja kauneuspäivät.

Iina Helminen


Koulutukseltani olen kosmetologi. Tärkeintä minulle työssäni on hemmotella asiakasta ja tuottaa hyvää oloa. Osaamisaluettani ovat kosmeettiset hoidot, spa-vartalohoidot, meikkaukset, meikkikurssit, ripsien pidennykset ja kauneuspäivät.

Áquila Ferreira


Olen koulutettu urheiluhieroja. Useamman vuoden ajan olen toiminut hierojana Tanhuvaaran Urheiluopistolla ja työskennellyt siellä huippu-urheilijoiden lisäksi laajan asiakaskunnan kanssa. Alaani ovat urheilu-, klassinen- ja mobilisoivahieronta, kylmä- ja lämpöhoidot, kinesioteippaukset sekä rentouttavat hierontamenetelmät, kuten kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta.Minulle on hyvin luontevaa työskennellä ihmisläheisessä ammatissani ja tunnen olevani onnekas saadessani tehdä työtä, joka konkreettisesti ja välittömästi auttaa muita voimaan paremmin.

Maija-Sofia Tuomisto


Koulutukseltani olen refleksologi-opiskelija eli vyöhyketerapeutti. Opiskelen Water koulutuskeskuksessa Tampereen Finlaysonilla. Minun intressinäni on tarjota ihmisille kokemus oman terveytensä haltuuntotosta sen kokonaisvaltaisessa mielessä. Vyöhyketerapiassa on kyse nimenomaan ihmisen elinvoiman ja terveyden vahvistamisesta, ei niinkään sairauden poistamisesta, vaikkakin heijastehoidolla voidaan saada helpotusta moniin jo ilmaantuneisiin terveydellisiin vaivoihin, kuten erilaisiin kipu- ja tulehdustiloihin. Hoitokokemus vyöhyketerapiasta on usein erittäin rentouttava ja se tekee hyvää sekä keholle että mielelle.