Unelma Spa:n tarjoaa tuloksellista kauneudenhoitoa rentouttavassa Spa-hoitolassa Tampereen keskustassa

Life is beautiful:)

Maarit Salomaa
SKY-kosmetologi
Stylisti
info@unelmaspa.com / 040 5522 800


Koulutukseltani olen stylisti ja kosmetologi. Minulle on tärkeää tarjota tuloksellista sekä elämyksellistä hyvää oloa asiakkailleni. Kauneus, hyvinvointi sekä asiakkaiden tyytyväisyys kannustavat minua työssäni. Minulle on inspiroivaa löytää asiakkaistani kauneus ja persoonallinen tyyli, sekä toisaalta tarjota rarkaisuja ihonhoidon sekä spa-hoitojen parissa. Osaamisalueeni ovat kosmeettiset hoidot, Spa-vartalohoidot, meikkaukset, meikkikurssit, kampaukset, stailaukset, kuvaukset, rusketukset ja kauneuspäivät.

-Beauty is ageless-

Anni Lahti
SKY-kosmetologi
Hoidot ja ripset
040 762 8187

Koulutukseltani olen kosmetologi sekä sertifioitu Xtreme Lashes ripsimuotoilija. Rakastan työtäni ja haluan sen näkyvän myös asiakkailleni. On todella motivoivaa ja innostavaa nähdä, että asiakas on tyytyväinen. Osaamisalueitani ovat ripsipidennykset sekä kasvo-, jalka- ja käsihoidot. 

Olen Virtasen Kaitsu! Hämeenlinnasta kotoisin ja Tampereelle päätynyt vuoden vaihteessa Turun suunnasta. Koulutettu hieroja sekä Personal Trainerin työt ovat osaamisaluettani. Koulutetun hierojan tutkintoni kävin Turun Hieronta-Akatemiassa samaan aikaan työskennellen PT:nä.

Vahvuuteni hierojana eli vahvimmat ominaisuuteni ovat urheiluhieronta, nivelten mobilisointi sekä triggerpiste käsittelyt.


Tervetuloa käsittelyyn!

Käyn Unelma Spassa hieromassa 1-2 kertaa viikossa.

Iina Helminen


Koulutukseltani olen kosmetologi. Tärkeintä minulle työssäni on hemmotella asiakasta ja tuottaa hyvää oloa. Osaamisaluettani ovat kosmeettiset hoidot, spa-vartalohoidot, meikkaukset, meikkikurssit, ripsien pidennykset ja kauneuspäivät.